Only Part of the Family Shows Up in the Directory

About Support Directory Only Part of the Family Shows Up in the Directory

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #6748
    Avatar for rrfranksrrfranks
    Participant

    I have several new families that I have added to our directory (and we use the option where people are grouped according to family units). I entered all the information for each family member as I have done in the past, but in each one of these cases only part of the family shows up in the directory (both in the app & via a web browser). With one family the parents show up, but none of the kids. With the other family only the husband shows up, but not the wife nor any of the kids.

    • This topic was modified 2 months, 1 week ago by Avatar for rrfranksrrfranks.
    #6750
    Avatar for Andy MoyleAndy Moyle
    Keymaster

    Oh that’s annoying!

    How did you enter the families? Back end admin area, website register block/shortcode or the app?

    On the website admin area in the people section if you search for a person who is not showing elsewhere do they show up?

    #6787
    Avatar for rrfranksrrfranks
    Participant

    I entered the families on the website and they do show up there. However only the husband’s information shows up in the app and the app has no search function that I can find for the directory.

    #6830
    Avatar for rrfranksrrfranks
    Participant

    Hi Andy, It has been a while since I posted my issue. I wonder if you have any direction on this problem yet? Thanks!

    #6832
    Avatar for Andy MoyleAndy Moyle
    Keymaster

    Hi Rick, can you email me a login and let me know which families are only part showing and on what (web or app) please?

    #6858
    Avatar for rrfranksrrfranks
    Participant

    Hi Andy, I apologize for the delay. For some odd reason I no longer receive notifications when you post a reply so I have to depend on my memory (which is much less reliable these days). I set a password reset for your account on our system so you should be able to login soon. The family is the Alcime and they show up partially on both app & website. I am sure I am missing something, but I cannot figure it out.

    #6860
    Avatar for Andy MoyleAndy Moyle
    Keymaster

    Simple issue

    When you edit one of the the children, “Show me on the password protected address list” is unchecked.
    It defaults to unchecked when first adding for good data privacy practice.
    I think when you click add person, while adding them it leaves it unchecked too.

    It may be they unchecked it, when logging in.

    • This reply was modified 1 week, 4 days ago by Avatar for Andy MoyleAndy Moyle.
    #7240
    Avatar for rrfranksrrfranks
    Participant

    Thank you so much Andy! That was definitely the problem. I appreciate all your work on this!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.