Issue following update to V1.5 | Installing Church Admin | Support

Support Forum

We use and recommend UK2 for hosting - get a month free

Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register sp_MemberList Members

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Issue following update to V1.5
15th October 2018
10:51 am
Avatar
Sussex
Member
Members
Forum Posts: 21
Member Since:
19th April 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Andy,

Have encountered an issue between the plugin and my Theme/page builder since this last update...

I am using the following shortcode within a raw block to add the ability to update church members own entries since applying latest update I get the following error

This element could not render due to invalid template markup. This could be due to changes introduced by a third party plugin. The front end of your site should still function normally..

It is correct in that on front end it displays correctly, strange thing is if I add the shortcode on a new page the info gets split by page footer after Save Button and before household photo and address which does tend to suggest and error on template markup.

I will email you with site details and account details shortly.

Many Thanks

15th October 2018
3:50 pm
Avatar
Admin
Forum Posts: 569
Member Since:
4th March 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Alan,
I did a w3validator on a front end register shortcode page and there were some html errors. Fixed all those so in the next update it should be working okay in your theme.

If you are finding the plugin useful, please subscribe to the app - it's free for your congregation to use and only £7.50 per month / $10 per month for the church - with a free month trial to get used to it.

15th October 2018
10:04 pm
Avatar
Sussex
Member
Members
Forum Posts: 21
Member Since:
19th April 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

andymoyle said
Thanks Alan,
I did a w3validator on a front end register shortcode page and there were some html errors. Fixed all those so in the next update it should be working okay in your theme.  

Thanks Andy look forward to next issue....

Forum Timezone: Europe/London

Most Users Ever Online: 20

Currently Online:
5 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

David Z.: 72

Allen: 51

rrfranks: 38

Gavin: 31

Janeen: 23

365sussex: 21

ehout: 20

Jay Jones: 19

Arjan_b: 16

calvarydayton: 14

Member Stats:

Guest Posters: 30

Members: 333

Moderators: 0

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 13

Topics: 353

Posts: 1342

Administrators: andymoyle: 569