Household photos not applying | Directory | Support

Support Forum

We use and recommend UK2 for hosting - get a month free

Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register sp_MemberList Members

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Household photos not applying
13th March 2019
5:49 pm
Avatar
Member
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
5th March 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

When a user uploads a photo for the household, it successfully uploads, however, it is not associated with their entry. I can see the photos that were uploaded in WP Media. Photos for individual people seem to work with no problem.

Any ideas?

Thanks!
Jason

13th March 2019
8:13 pm
Avatar
Admin
Forum Posts: 650
Member Since:
4th March 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Yes, have fixed for next week's update!

If you are finding the plugin useful, please subscribe to the app - it's free for your congregation to use and only £7.50pm or $10pm for the church.

19th March 2019
1:50 pm
Avatar
Member
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
5th March 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

I updated to Version 2.2680 and I'm still getting the same behavior. Admins can set family photos from the back end with no problem, however no user is able to set the photo from the front end registration. Users can successfully upload (it shows up in Media), but the photo is not associated with the household, so it's not showing in the front end directory. Is there anything I need to do on my end for this to work?

Thanks!

19th March 2019
3:52 pm
Avatar
Admin
Forum Posts: 650
Member Since:
4th March 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

That's honed the issue down - will take a look.

If you are finding the plugin useful, please subscribe to the app - it's free for your congregation to use and only £7.50pm or $10pm for the church.

19th March 2019
5:14 pm
Avatar
Member
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
5th March 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

I think I spoke too soon! I updated to version 2.2690 and all is working now!

Thanks again for this great product!Laugh

Forum Timezone: Europe/London

Most Users Ever Online: 20

Currently Online:
7 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

David Z.: 73

Allen: 51

rrfranks: 40

Rich Cox: 37

Gavin: 31

Janeen: 23

365sussex: 21

ehout: 20

Jay Jones: 19

matta: 18

Member Stats:

Guest Posters: 35

Members: 349

Moderators: 0

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 13

Topics: 410

Posts: 1548

Administrators: andymoyle: 650