Support Forum

If you want to show a shortcode in forum post - use [ instead of [ as you write it so you can see the shortcode 😉

We use and recommend UK2 for hosting - get a month free

Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register sp_MemberList Members

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
No Background on Bulk Email
27th September 2011
4:36 pm
Avatar
Member
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
27th September 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello,

I've just installed this plugin as I feel it has great potential for our Church, however, when I go to send a bulk email there is no white background, just the tiled background of my theme - Graphene 1.4.1.

I've attached a screenshot that should better explain this.

I've tried this in different browsers and it's the same 🙁

Is it a theme issue or a bug with something?

Also, whenever I add in an email template header image url it just disappears when I click save. Does this need to be a certain file type?

thanks

Jack
http://www.themoyles.co.uk/wp-content/uploads/2011/09/622pk-bulkemail.jpgImage Enlarger

27th September 2011
4:53 pm
Avatar
Admin
Forum Posts: 867
Member Since:
4th March 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

That would be a theme issue - the only styling in the admin area done by the plugin is to line up the text inputs neatly.
Your theme has it's own background and strangely colours that don't show up on the background.

If you are finding the plugin useful, please subscribe to the app - it's free for your congregation to use and only £9.99pm for a church subscription - free int'l bank transfers with Revolut

28th September 2011
8:55 am
Avatar
Member
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
27th September 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks for the quick reply.

Do you know why I can't get a header image to save on the settings page?

thanks

Jack

28th September 2011
9:52 am
Avatar
Admin
Forum Posts: 867
Member Since:
4th March 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Are you using the full url eg. http://www.blablah.com/nicemage.jpg?
The plugin checks the url and only saves it if it is a valid image

If you are finding the plugin useful, please subscribe to the app - it's free for your congregation to use and only £9.99pm for a church subscription - free int'l bank transfers with Revolut

28th September 2011
1:09 pm
Avatar
Member
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
27th September 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

yeah I've tried many different variations. the only thing I haven't tried is changing the file format. I'll give that a go and see if that helps

12th January 2012
3:59 pm
Avatar
Member
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
27th September 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello,

It's been a while, but you'll be pleased to know that my background issue has been fixed. Like you said it was down to the theme (I think) as it seemed to start working after my theme got updated one day.

I still have the issue where the header image won't get saved. I've tried loads of different urls to valid images in the image field but nothing works 🙁 It's a shame as I like the idea of sending bulk mails from here.

I wouldn't mind if it just left it blank on the emails but it still puts an image reference in even if there's not one so it looks like there should be one on the emails.

Is there anything else I could try?

thanks

Jack

Forum Timezone: Europe/London

Most Users Ever Online: 101

Currently Online:
6 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Pastor Andres: 97

Rich Cox: 94

David Z.: 84

rrfranks: 57

seanmcint: 52

Allen: 51

Jon: 44

Gavin: 41

Janeen: 23

365sussex: 21

Member Stats:

Guest Posters: 44

Members: 408

Moderators: 0

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 5

Forums: 14

Topics: 570

Posts: 2120

Administrators: andymoyle: 867